«Από 1 Φεβρουαρίου απευθείας λεωφορειακή σύνδεση της Μυγδονίας με το κέντρο της Θεσσαλονίκης»

«Οριστική λύση δίνουμε από την Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2021, στο χρόνιο πρόβλημα της μετακίνησης των κατοίκων του Δρυμού, της Λητής και του Μελισσοχωρίου της Δ.Ε. Μυγδονίαςμε τις αστικές συγκοινωνίες, καθώς τα λεωφορεία της γραμμής Νο 84 πλέον θα πηγαίνουν ως το κέντρο της Θεσσαλονίκης», τονίζει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

Η απευθείας λεωφορειακή σύνδεση των τριών κοινοτήτων με το κέντρο της Θεσσαλονίκηςεγκρίθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο μετά από εισήγηση του δημάρχου Ωραιοκάστρου προς τη διοίκηση του Οργανισμού Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ) και θα ισχύει από την 1η Φεβρουαρίου 2021.

Πιο αναλυτικά, τα λεωφορεία της γραμμής Νο 84 (Θεσσαλονίκη – Μελισσοχώρι) δεν θα τερματίζουν στο αμαξοστάσιο της Σταυρούπολης, αλλά θα κινούνται μέσω της οδού Λαγκαδά ωςτο Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό. Από εκεί θα επιστρέφουν στην οδό Λαγκαδά από όπου θα συνεχίζουν το δρομολόγιο προς τη Μυγδονία.

Έτσι οι κάτοικοι του Δρυμού, της Λητής και του Μελισσοχωρίου θα μετακινούνται απευθείας προς και από το κέντρο της Θεσσαλονίκης χωρίς να χρειάζεται να επιβιβάζονται σε άλλο λεωφορείο, όπως γίνεται μέχρι σήμερα.

«Ικανοποιούμε το πάγιο αίτημα των κατοίκων του Δρυμού, της Λητής και του Μελισσοχωρίου για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους με τις αστικές συγκοινωνίες. Από 1 Φεβρουαρίου το λεωφορείο τη γραμμής 84 θα μας πηγαίνει απευθείας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης χωρίς ταλαιπωρία. Με πράξεις λύνουμε τα προβλήματα των δημοτών μας», τονίζει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ