Απινιδωτή παρέδωσε ο Π. Τσακίρης στο Σύλλογο Γονέων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου

Απινιδωτή παρέδωσε ο Π. Τσακίρης στο Σύλλογο Γονέων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου

Σε υψηλή προτεραιότητα θέτει η διοίκηση του Παντελή Τσακίρη στο Δήμο Ωραιοκάστρου τα θέματα που αφορούν στην υγεία και την ασφάλεια των μαθητών και των εκπαιδευτικών στο σχολικό περιβάλλον. Στο πλαίσιο αυτό συνεχίζεται ο εξοπλισμός των σχολείων με απινιδωτές.

Σήμερα το πρωί ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, παρουσία της προέδρου της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Ωραιοκάστρου, Ευαγγελίας Δρόσου και του προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Ευάγγελου Χατζηαντωνίου, παρέδωσε έναν απινιδωτή στα μέλη του δ.σ. του Συλλόγου Γονέων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου, Αναστασία Σαζονίδου και Κώστα Παπαδάκη.

apinidotis 3o dimotiko scholeio oraiokastroy 2

«Αναλαμβάνοντας την διοίκηση του Δήμου Ωραιοκάστρου αναλάβαμε ταυτόχρονα την πρωτοβουλία να εξοπλίσουμε τα σχολεία μας με απινιδωτές. Ευχόμαστε να μην χρειαστεί να χρησιμοποιηθούν ποτέ, έχουμε όμως καθήκον και υποχρέωση να φροντίσουμε να υπάρχουν σε όλα τα σχολεία», τόνισε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

«Η ασφάλεια των παιδιών και των εκπαιδευτικών αποτελεί για εμάς ζήτημα υψηλής προτεραιότητας. Προς αυτή την κατεύθυνση συνεχίζεται η υλοποίηση της πρωτοβουλίας εξοπλισμού των σχολείων με απινιδωτές», ανέφερε η πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Ωραιοκάστρου, Ευαγγελία Δρόσου.

«Τους προηγούμενους μήνες παραδώσαμε τους πρώτους απινιδωτές σε σχολικές μονάδες του Δήμου μας και συνεχίζουμε. Στόχο έχουμε να εξοπλίσουμε όλα τα σχολεία των Δημοτικών Ενοτήτων Ωραιοκάστρου, Μυγδονίας και Καλλιθέας με απινιδωτές και εργαζόμαστε για αυτό το σκοπό», είπε ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Ευάγγελος Χατζηαντωνίου.

Η κ. Σαζονίδου και ο κ. Παπαδάκης εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τον εξοπλισμό του 3ου Δημοτικού Σχολείου με απινιδωτή και ευχαρίστησαν τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, καθώς επίσης την κ. Δρόσου και τον κ. Χατζηαντωνίου.

277404515 1437167953383813 8838047416216796861 n

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ