Αντικατάσταση φωτεινών σηματοδοτών σε κομβικά σημεία του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου

Με γνώμονα την ασφάλεια οδηγών και πεζών και την προστασία του περιβάλλοντος, ο Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου προχωρά στην αντικατάσταση των θαμπών και ενεργοβόρων φωτεινών σηματοδοτών που λειτουργούν με λαμπτήρες πυρακτώσεως, με νέους σύγχρονους τεχνολογίας LED, σε τρία κομβικά σημεία του Δήμου.

Οι παρεμβάσεις, οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη και εκτελούνται από την Αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών, δια της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας και Τεχνικών Έργων, ξεκινήσαν από τον κόμβο των οδών Αριστοτέλους και Δενδροποτάμου και θα συνεχιστούν με τις διασταυρώσεις των οδών Αριστοτέλους με Καραολή και Δημητρίου και Μεγάλου Αλεξάνδρου με Τζαβέλλα.

Σε πρώτη φάση αντικαθίστανται 70 συστοιχίες φωτεινών σηματοδοτών, ενώ υπάρχει πρόβλεψη συντήρησης με ελαιοχρωματισμό των στύλων μετά το πέρας των εργασιών τοποθέτησης.

Με την αντικατάσταση των παλαιού τύπου σηματοδοτών επιτυγχάνεται υψηλότερη φωτεινότητα και επομένως καλύτερη θέαση για τους χρήστες του οδικού δικτύου, αύξηση του επιπέδου οδικής ασφάλειας, εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας σε ποσοστό που φτάνει περίπου το 90% και μείωση των βλαβών στις σηματοδοτικές εγκαταστάσεις.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ