Ανδρεάδου: Ψάχνουν σε εμάς σανίδα σωτηρίας για τη ΔΕΥΑ Λαγκαδά

Προ ημερών πραγματοποιήθηκε μια συνάντηση ενημέρωσης στο Δήμο Λαγκαδά για τα θέματα της πολύπαθης ΔΕΥΑΛ όπου ο πρόεδρος της και διάδοχος του Γ. Ταχματζίδη στη δημαρχεία, Γ. Ξενιτίδης προσκάλεσε τους επικεφαλής των παρατάξεων.

Ειδήσεις δεν είχε καθώς επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά η τραγική κατάσταση της εταιρείας. Το ερώτημα ειναι γιατί τώρα, προεκλογικά και υπο την πίεση των συσσωρευμένων προβλημάτων αλλά και τις κοινωνικές αντιδράσεις για την πολιτική της διοίκησης του Δήμου Λαγκαδά στο θέμα του νερού, έγινε αυτή η συνάντηση.

Εύλογο το ερώτημα και ευνόητες οι απαντήσεις. Τις επισημαίνει άλλωστε και η υποψήφια δήμαρχος Λαγκαδά Νίκη Ανδρεάδου σε ανακοίνωσή της, στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων: «Δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε σε όσα λέμε εδώ και μήνες. Μέχρι κεραίας… Την τραγική κατάσταση της Δημοτικής Επιχείρησης μάς περιέγραψε ο κ. Ξενιτίδης. Άργησε, όμως…», τόνισε η κα. Ανδρεάδου. «Όταν εμείς καταγγέλλαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο τις εξωφρενικές αυξήσεις στους λογαριασμούς του νερού και την δημιουργία νέων χρεών προς τη ΔΕΗ, που έχουν φτάσει, παρεμπιπτόντως, στα 3,5 εκατ. ευρώ την περίοδο 2019-2023, μας κατηγορούσαν για λαϊκισμό. Και έπαιρναν αποφάσεις από την… πίσω πόρτα. Αντί να φέρουν τα θέματα στο Δημοτικό Συμβούλιο τα περνούσαν από την Οικονομική Επιτροπή», υπενθύμισε η υποψήφια δήμαρχος Λαγκαδά και ξεκαθάρισε: «Αποτέλεσμα των δικών τους αποφάσεων είναι το πρόβλημα, αυτοί πρέπει να το λύσουν. Δεν διοικούμε μαζί. Δεν θα γίνουμε η… σανίδα σωτηρίας τους στα αδιέξοδα που οι ίδιοι δημιούργησαν. Ούτε η… Κολυμβήθρα του Σιλωάμ που θα τους ξεπλύνει… Όταν αναλάβουμε τη διοίκηση του δήμου Λαγκαδά ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε με τη ΔΕΥΑΛ. Και θα το κάνουμε». Ανδρεάδου: Ψάχνουν σε εμάς σανίδα σωτηρίας για τη ΔΕΥΑ Λαγκαδά Προ ημερών πραγματοποιήθηκε μια συνάντηση ενημέρωσης στο Δήμο Λαγκαδά για τα θέματα της πολύπαθης ΔΕΥΑΛ όπου ο πρόεδρος της και διάδοχος του Γ. Ταχματζίδη στη δημαρχεία, Γ. Ξενιτίδης προσκάλεσε τους επικεφαλής των παρατάξεων. Ειδήσεις δεν είχε καθώς επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά η τραγική κατάσταση της εταιρείας. Το ερώτημα ειναι γιατί τώρα, προεκλογικά και υπο την πίεση των συσσωρευμένων προβλημάτων αλλά και τις κοινωνικές αντιδράσεις για την πολιτική της διοίκησης του Δήμου Λαγκαδά στο θέμα του νερού, έγινε αυτή η συνάντηση. Εύλογο το ερώτημα και ευνόητες οι απαντήσεις. Τις επισημαίνει άλλωστε και η υποψήφια δήμαρχος Λαγκαδά Νίκη Ανδρεάδου σε ανακοίνωσή της, στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων: «Δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε σε όσα λέμε εδώ και μήνες. Μέχρι κεραίας… Την τραγική κατάσταση της Δημοτικής Επιχείρησης μάς περιέγραψε ο κ. Ξενιτίδης. Άργησε, όμως…», τόνισε η κα. Ανδρεάδου. «Όταν εμείς καταγγέλλαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο τις εξωφρενικές αυξήσεις στους λογαριασμούς του νερού και την δημιουργία νέων χρεών προς τη ΔΕΗ, που έχουν φτάσει, παρεμπιπτόντως, στα 3,5 εκατ. ευρώ την περίοδο 2019-2023, μας κατηγορούσαν για λαϊκισμό. Και έπαιρναν αποφάσεις από την… πίσω πόρτα. Αντί να φέρουν τα θέματα στο Δημοτικό Συμβούλιο τα περνούσαν από την Οικονομική Επιτροπή», υπενθύμισε η υποψήφια δήμαρχος Λαγκαδά και ξεκαθάρισε: «Αποτέλεσμα των δικών τους αποφάσεων είναι το πρόβλημα, αυτοί πρέπει να το λύσουν. Δεν διοικούμε μαζί. Δεν θα γίνουμε η… σανίδα σωτηρίας τους στα αδιέξοδα που οι ίδιοι δημιούργησαν. Ούτε η… Κολυμβήθρα του Σιλωάμ που θα τους ξεπλύνει… Όταν αναλάβουμε τη διοίκηση του δήμου Λαγκαδά ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε με τη ΔΕΥΑΛ. Και θα το κάνουμε».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ