Αιμοδοσία Δήμου Παύλου Μελά και ΑΧΕΠΑ την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου στο ΚΑΠΗ Σταυρούπολης

Μία ακόμη σημαντική αιμοδοσία διοργανώνεται από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Παύλου Μελά σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ, με στόχο τη στήριξη ατόμων που πάσχουν από χρόνιες ασθένειες, καθώς και ατόμων τα οποία πρέπει να αντιμετωπίσουν έκτακτα γεγονότα της οικογένειάς τους ή αιφνίδιες προσωπικές καταστάσεις.

Η προγραμματισμένη αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023 και τις ώρες  9.00 – 13.00, στο ΚΑΠΗ Σταυρούπολης, οδός Τζαβέλα 12, 1ος όροφος.

«Δώστε αίμα και κρατήστε τον κόσμο ζωντανό», προτρέπουν τους πολίτες o Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας & Προνοιακών Θεμάτων Χαρά Αμανατίδου και το ΤΜΗΜΑ ΔΟΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ, καλώντάς τους να προσέλθουν σε μια διαδικασία που διαρκεί μόλις λίγα λεπτά, ενώ η προσφορά της αξίζει μια ζωή, καθώς το αίμα είναι ένα δώρο ανεκτίμητης αξίας που κάθε μέρα σώζει στην κυριολεξία τις ζωές συνανθρώπων μας.

Το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αντικαθίσταται αλλά μόνο χαρίζεται και δεν πρέπει να λείψει σε κανέναν όταν θα έχει ανάγκη από μετάγγιση αίματος. Μην ξεχνάτε ότι, η εθελοντική αιμοδοσία είναι η έμπρακτη απόδειξη “ΑΓΑΠΗΣ”  στον συνάνθρωπο. Είναι μια μικρή θυσία με την οποία χαρίζουμε πολλά. Αυτό που εισπράττουμε είναι η χαρά της προσφοράς.

Έχοντας ως βασική αρχή την άμεση επαφή με τον εθελοντή αιμοδότη, θέτουμε ως προτεραιότητα τη διευκόλυνση της προσέλευσης των εθελοντών αιμοδοτών σε χώρους ασφαλείς και εύκολα προσβάσιμους, με στόχο να διαμορφωθεί μία διαδικασία αιμοδότησης απλή, αλλά και ευχάριστη, τηρώντας παράλληλα όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Για την ασφάλεια των αιμοδοτών και εφαρμόζοντας τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, οι αιμοληψίες θα πραγματοποιούνται κατόπιν τηλεφωνικών ραντεβού. Οι ενδιαφερόμενοι αιμοδότες μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2310683254, τις ώρες 9:00 έως 14:00. Επίσης παρακαλούνται να έχουν μαζί τους αστυνομική  ταυτότητα,  τον ΑΜΚΑ  και να φορούν μάσκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΑΡΑΣ ΑΜΑΝΑΤΙΔΟΥ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ