15.000 ιατρικές μάσκες και 20 λίτρα αντισηπτικών για τα σχολεία του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη

Μαθήματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στους καιρούς της πανδημίας παρέδωσε η εταιρία ηλεκτρικού εξοπλισμού και ειδών ατομικής προστασίας “Eurolamp” προσφέροντας στον δήμο μας 15.000 ιατρικές μάσκες και σημαντική ποσότητα αντισηπτικών.

Η παράδοση του υλικού στον δήμαρχο Πυλαίας Χορτιάτη Ιγνάτιο Καϊτεζίδη, έγινε στο δημαρχείο Πανοράματος, από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Eurolamp”  Θεοδόσιο Θεοδωρόπουλο παρουσία του στενού συνεργάτη της εταιρείας Παναγιώτη Ζουμπουρίδη.

«Η EUROLAMP ΑΒΕΕ ανταποκρινόμενη στην κοινωνική της ευθύνη την εποχή της πανδημίας συνεισφέρει έμπρακτα στη μάχη που δίνει η τοπική αυτοδιοίκηση. Προχωρήσαμε σε συνεργασία με τον δήμαρχο κ. Καϊτεζίδη  σε δωρεά υγειονομικού υλικού προς τα σχολεία του Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη» δήλωσε ο κ.  Θεοδωρόπουλος.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία, που όπως τόνισε ο δήμαρχος κ. Καϊτεζίδης αποτελεί πολύτιμη χορηγία για τον δήμο μας, καθώς θα καλύψει ανάγκες των ευαίσθητων δομών μας όπως είναι τα σχολεία μας και πρόσθεσε:

«Ευχαριστώ τον επικεφαλής της Eurolamp”, Θεοδόση Θεοδωρόπουλο, αλλά και τον φίλο Παναγιώτη Ζουμπουρίδη για αυτή την ευγενική, γεμάτη ευαισθησία και ανθρωπιά πρωτοβουλία. Θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι η γενναιόδωρη προσφορά τους θα πιάσει τόπο! Εύχομαι από την καρδιά μου, αυτή η αλληλέγγυα πράξη, να εγείρει και άλλους συμπολίτες μας να συνδράμουν στο έργο μας» σημείωσε ο κ. Καϊτεζίδης.

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ