Στ. Αγγελούδης: Συγχαρητήρια στον Γιάννη Γαλαμάτη – Η επιτυχία σου είναι πηγή έμπνευσης για όλους μας

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης είχε τη χαρά και την τιμή να υποδεχθεί στο Δημαρχείο και να βραβεύσει τον Γιάννη Γαλαμάτη, τον μαθητή (και πλέον φοιτητή) από τη Θεσσαλονίκη που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην 65η Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα που διεξήχθη στο Μπαθ της Μ. Βρετανίας τον Ιούλιο.

“Στο πρόσωπο του Γιάννη τιμούμε όλα εκείνα τα παιδιά που θέλουμε και πρέπει να λειτουργήσουν ως οι καλύτεροι πρεσβευτές της εξωστρέφειας της Θεσσαλονίκης, να ηγηθούν της προσπάθειάς μας να δώσουμε μια νέα ταυτότητα στην πόλη, καθιερώνοντάς τη ως hub εκπαίδευσης, έρευνας και καινοτομίας”, επισήμανε σε ανάρτησή του.

“Αυτή την άλλη Ελλάδα που αγωνίζεται σκληρά και μεθοδικά, με ήθος και αφοσίωση, που διαπρέπει και μας χαρίζει πολύτιμες ανάσες ελπίδας και αισιοδοξίας για το μέλλον πρέπει να ενθαρρύνουμε και να υποστηρίξουμε με πράξεις.”

“Παιδιά όπως ο Γιάννης πρέπει να αποτελέσουν εθνική προτεραιότητα να μείνουν στην Ελλάδα, να μείνουν στη Θεσσαλονίκη, ώστε με το ταλέντο τους να σηκώσουν την πόλη μας ακόμη πιο ψηλά.”, τόνισε ο κ. Αγγελούδης.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr
myoffice24

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ