Δήμος Λαγκαδά: Επιπλέον 16 οστεοφυλάκια τοποθετήθηκαν στα κοιμητήρια 10 Δημοτικών Κοινοτήτων

Στην τοποθέτηση 16 οστεοφυλακίων, χωρητικότητας 15 θέσεων το καθένα (συνολικά 240 θέσεις), στα κοιμητήρια 10 Δημοτικών Κοινοτήτων προχώρησε η διοίκηση του δήμου Λαγκαδά, με τον συντονισμό και υπό την επίβλεψη του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας, Περιβάλλοντος και κατά τόπου Δημοτικών Ενοτήτων, Ηλία Στόιου.

Ο δήμος Λαγκαδά ξεκίνησε την τοποθέτηση οστεοφυλακίων από τα κοιμητήρια που αντιμετωπίζουν έντονο πρόβλημα χωρητικότητας, ώστε να τα αποσυμφορήσει. Σύμφωνα, μάλιστα, με τον προγραμματισμό που υπάρχει, προβλέπεται ότι το επόμενο διάστημα, σε συνεννόηση με τους προέδρους των Κοινοτήτων, θα καλυφτούν οι ανάγκες και σε οποιοδήποτε άλλο κοιμητήριο παρατηρείται το φαινόμενο του κορεσμού, στο πλαίσιο της ορθότερης διαχείρισης των κοιμητηρίων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Δήμο Λαγκαδά τοποθετούνται για πρώτη φορά οστεοφυλάκια από συστάσεως του Καλλικρατικού Δήμου (2010) και πρόκειται για μια απόφαση της διοίκησης η οποία λήφθηκε με γνώμονα την πάγια αρχή της για προσφορά υπηρεσιών στους δημότες και την παροχή, στην προκειμένη περίπτωση, ανταποδοτικών οφελών για την καταβολή του τέλους ταφής και του κόστους διατήρησης τάφου.

Οι θυρίδες τοποθετήθηκαν στα νεκροταφεία Αδάμ, Ανάληψης, Αρετής, Καβαλαρίου, Κολχικού, Κριθιάς, Λαγυνών, Λοφίσκου, Χρυσαυγής και Σοχού.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr
myoffice24

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ