Ξεκίνησε το πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Με στόχο την εκ βάθρων αναβάθμιση του οδικού δικτύου και με πεδίο παρέμβασης 150 δρόμους και των δύο δημοτικών ενοτήτων Ελευθερίου Κορδελιού και Ευόσμου, ξεκίνησε τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου το νέο, ευρείας κλίμακας, πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων – ύψους 4 εκ. € – που υλοποιεί ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Τεχνικών Υπηρεσιών, στο πλαίσιο του έργου «Ασφαλτοστρώσεις οδών δήμου Κορδελιού – Ευόσμου 8/21».

Με σημείο εκκίνησης των εκτεταμένων εργασιών αποκατάστασης του οδοστρώματος, τις οδούς Αδμήτου και Πανδώρας, οι εργασίες συνεχίζονται σήμερα σε τμήμα της οδού Α. Τρίτση (αριστερά της οδού Μαιάνδρου) και στην οδό Θάλειας (από Α. Τρίτση έως οδό Ευφροσύνης). Τα έργα οδοποιίας θα επεκταθούν το επόμενο διάστημα και στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο του δήμου, δίνοντας έμφαση σε οδούς που παρουσιάζουν μεγάλα προβλήματα φθορών και ριγματώσεων, με περιοχή παρέμβασης που θα καλύπτει έκταση 165.000 τετραγωνικών μέτρων.
«Το νέο πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων που είναι ένα από τα μεγαλύτερα που έγιναν ποτέ στο δήμο μας έρχεται να επιλύσει χρόνια προβλήματα του οδικού δικτύου και να συμβάλει στην ασφάλεια των μετακινήσεων αλλά και στη βελτίωση των κυκλοφοριακών συνθηκών” δήλωσε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός και πρόσθεσε:”Μεθοδικά και με σχέδιο αλλάζουμε σελίδα στο δήμο μας και δημιουργούμε σύγχρονες υποδομές, που εξασφαλίζουν ένα καλύτερο επίπεδο ζωής στους πολίτες».
Η υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου έρχεται να ενισχύσει, σε επίπεδο προσβασιμότητας, τη μεγάλη αστική ανάπλαση ύψους 9,5 εκατ. ευρώ που έχει εξασφαλίσει η δημοτική αρχή μέσω του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης», η οποία αναμένεται να ξεκινήσει εντός του 2023, αλλάζοντας ριζικά την εικόνα της πόλης με παρεμβάσεις ολικής ανάπλασης σε 13 κεντρικούς οδικούς άξονες του δήμου.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ