Βραβεύτηκαν μαθητές του Δήμου Ωραιοκάστρου που πέτυχαν να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Οι μαθήτριες και οι μαθητές που πέτυχαν να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση κατά το σχολικό έτος 2021-2022 βραβεύτηκαν σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Ωραιοκάστρου, υπό την αιγίδα του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου.

«Η σκληρή δουλειά, η μελέτη, η διαρκής εξάσκηση και προετοιμασία είναι αυτά που εσείς, παιδιά, καταβάλατε σε μία εποχή που καθόλου αυτονόητα δεν είναι», είπε απευθυνόμενος προς τις νέες φοιτήτριες και τους νέους φοιτητές ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, και πρόσθεσε: «Είπατε “όχι” στο περιττό και ανούσιο και είπατε “ναι” στο κρίσιμο και το ουσιώδες. Γι’ αυτό λοιπόν η επιτυχία σας αυτή είναι βαθιά προσωπική. Μπράβο σας! Παράλληλα, είναι και επιτυχία συμβολική, καθώς το δικό σας θετικό αποτέλεσμα εμπνέει αυτή τη στιγμή τα παιδιά μικρότερης ηλικίας που διαβάζουν και προετοιμάζονται για να μπουν και αυτά στο Πανεπιστήμιο. Εσείς γίνατε το παράδειγμά τους!Θέλω να σας προτρέψω να αξιοποιήσετε και να απολαύσετε στο έπακρο τη νέα αυτή φάση της ζωής σας. Και κυρίως μην αφήσετε ποτέ κανέναν να σας πει τι μπορείτε και τι δεν μπορείτε να κάνετε. Οτιδήποτε βάλετε στον νου και την καρδιά σας είστε ικανοί να το πετύχετε».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Ωραιοκάστρου, Χρήστος Καμπέρης, εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στις νέες φοιτήτριες και στους νέους φοιτητές που ως μαθητές κατάφεραν παρά τις δυσκολίες της πανδημίας να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, αναφέρθηκε στη συνεργασία της Ένωσης με τις Επιτροπές Παιδείας του Δήμου Ωραιοκάστρου και στο έργο που επιτελείται στα σχολεία, με στόχο την άρτια λειτουργία της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν και βράβευσαν τους πρωτοετείς φοιτητές οι βουλευτές της Β΄ Θεσσαλονίκης, Σάββας Αναστασιάδης (ΝΔ), Δημήτρης Βαρτζόπουλος (ΝΔ), Θεόδωρος Καράογλου (ΝΔ), Θεοδώρα Αυγέρη (ΣΥΡΙΖΑ), Γιώργος Αρβανιτίδης (ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ), ο Μιχάλης Πάππου, μέλος ΚΕ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Ωραιοκάστρου, Δημήτρης Καρασαββίδης, Σοφία Δημητριάδου και Χριστίνα Ζάπρα, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Ευαγγελία Δρόσου, οι πρόεδροι των Δημοτικών Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Ευάγγελος Χατζηαντωνίου και Τάσος Χαλκίδης, αντίστοιχα, ο πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΩ, Άγγελος Πανούσης, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, εκπαιδευτικοί και γονείς-μέλη της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Δ. Ωραιοκάστρου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν με έναν φορητό υπολογιστή από την Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ωραιοκάστρου τρεις μαθητές που συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία στις Δημοτικές Ενότητες Ωραιοκάστρου, Καλλιθέας και Μυγδονίας.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ