Τρεις νέοι υποψήφιοι με τον συνδυασμό «ΝΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» του Κωνσταντίνου Ζέρβα

Τα ονόματα ακόμη τριών υποψηφίων που κατέρχονται στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με την παράταξη «ΝΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα ανακοινώθηκαν σήμερα (03/05).

1. Γεώργιος Αρμάγος Ο Γεώργιος Αρμάγος, γεννημένος στην Παλαιοκατούνα της Ευρυτανίας, ζει στη Θεσσαλονίκη από το 1993. Είναι δάσκαλος πυγμαχίας και kick boxing σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές. Μαζί με τα αδέλφια του διατηρεί γυμναστήριο και επιχείρηση εστίασης. Ο Γεώργιος Αρμάγος είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

2. Νικόλαος Ζαντίδης Γεννημένος το 1972 στη Θεσσαλονίκη, ο Νικόλαος Ζαντίδης είναι επιχειρηματίας στον κλάδο των σούπερ μάρκετ. Ο ίδιος έχει αναπτύξει έντονη κοινωνική δράση, μεταξύ άλλων ευρισκόμενος στο πλευρό συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη βοήθειας και συμβάλλοντας καθημερινά στο συσσίτιο της Αγίας Μαρίνας στην Άνω Τούμπα. Εξίσου έντονη είναι και η εθελοντική του δράση, αφού, πέρα από το γεγονός ότι είναι εθελοντής αιμοδότης, καθημερινά προσφέρει ανιδιοτελώς χρόνο αλλά και τη φροντίδα του για την καθαριότητα στο πάρκο του 24ου Δημοτικού Σχολείου. Ο Νικόλαος Ζαντίδης είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

3. Δήμητρα Χαριτίδου Γεννημένη στη Θεσσαλονίκη από γονείς ποντιακής καταγωγής, η Δήμητρα Χαριτίδου είναι απόφοιτη του Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάζεται ως καθηγήτρια στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Ως μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, είναι υπεύθυνη του beach volleyball στη Βόρεια Ελλάδα και υπεύθυνη για τη διοργάνωση του πανελληνίου πρωταθλήματος στην πλατεία Αριστοτέλους, που πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης. Είναι παντρεμένη με τον Μιχάλη Αναγνώστου και μητέρα της 26χρονης Χριστιάνας.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ