Συνάντηση Μενδώνη – Αγγελούδη εν όψει …με επίκεντρο την πλατεία Διοικητηρίου

της Βαρβάρας Ζούκα

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να βρεθεί τις επόμενες ημέρες η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Στέλιο Αγγελούδη. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στο επίκεντρο της συνάντησης θα βρεθεί το θέμα της ολοκλήρωσης των μελετών και της ανάπλασης της πλατείας Διοικητηρίου, δεδομένου ότι ο κ. Αγγελούδης έχει θέσει ως στόχο άμεσης προτεραιότητας για τη διοίκησή του να κλείσει αυτή η πληγή, που ταλαιπωρεί την πόλη εδώ και δεκαετίες.

Η αναβάθμιση της πλατείας Διοικητηρίου εντάσσεται στα πέντε εμβληματικά έργα, για τα οποία ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης έχει δεσμευτεί προσωπικά πως θα τρέξει. Στην κορυφή της λίστας αυτής βρίσκεται η δημιουργία πάρκου μνήμης στην πλατεία Ελευθερίας, έργο που αναμένεται να δημοπρατηθεί το επόμενο διάστημα, η πεζοδρόμηση του δεύτερου τμήματος της Αγίας Σοφίας κάτω από την Τσιμισκή, η επέκταση της παλιάς παραλίας με την κατασκευή ντεκ αλλά και η αναβάθμιση της πλατείας Δημοκρατίας.

Η κυρία Μενδώνη επρόκειτο να επισκεφθεί τον νέο δήμαρχο Θεσσαλονίκης ήδη από τις πρώτες ημέρες της ανάληψης των καθηκόντων του, στις αρχές Γενάρη, αλλά τότε είχε διαγνωστεί με κορονοϊό, με αποτέλεσμα η συνάντηση να αναβληθεί. Το νέο ραντεβού της υπουργού Πολιτισμού με τον Στέλιο Αγγελούδη είναι πολύ πιθανό να κλειστεί για το προσεχές Σάββατο 3 Φεβρουαρίου.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ