Σ. Τζακόπουλος: Προσχηματική και επικοινωνιακή η δικαστική προσφυγή του Δήμου Θεσσαλονίκης για το ΚΔΑΠ-ΑΜΕΑ

Προσχηματική, επικοινωνιακή και κυριολεκτικά “για τα μάτια του κόσμου” είναι η δικαστική προσφυγή του Δήμου Θεσσαλονίκης κατά της απόφασης της αντιπεριφερειάρχη, Β. Πατουλίδου, η οποία αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας του δημοτικού ΚΔΑΠ-ΑΜΕΑ, που στεγαζόταν σε κτίριο στην οδό Κωλέττη.

Αντί ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης και οι υπεύθυνοι του ΚΔΑΠ-ΑΜΕΑ να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη για τους λόγους που το ΚΔΑΠ λειτουργούσε χωρίς να τηρούνται οι νόμιμες προδιαγραφές που ελέγχουν οι υπηρεσίες της Περιφέρειας, προσφεύγουν δικαστικά γιατί η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης εφάρμοσε το νόμο και έβαλε λουκέτο στο ΚΔΑΠ.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο Δήμος Θεσσαλονίκης δεν έδειξε την πρέπουσα προσοχή στις υποδείξεις της Περιφέρειας και για αυτό σήμερα δεν λειτουργεί το δημοτικό ΚΔΑΠ-ΑΜΕΑ με αποτέλεσμα μέσα στο κατακαλόκαιρο να μην μπορούν να εξυπηρετηθούν δεκάδες ωφελούμενοι της συγκεκριμένης δομής.

Τα θέματα των ΑΜΕΑ και των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων απαιτούν αν μη τι άλλο περισσότερη σοβαρότητα και υπευθυνότητα και όχι επίρριψη ευθυνών στους άλλους….

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ