ΠΚΜ: Εκδήλωση για τα παιδιά του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Διημέρευσης ΑμεΑ “η ΖΩΗ”

Παιδιά του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Διημέρευσης ΑμεΑ ¨η ΖΩΗ” επισκέφτηκαν σήμερα τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, σε μια συγκινητική εκδήλωση που οργάνωσε η Περιφέρεια για τα 201 χρόνια από την 25η Μαρτίου 1821.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην έδρα της διοίκησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Βίλα Αλλατίνι, Β. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη). Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο της συμμετοχής της χορωδίας της Εταιρίας Σπαστικών Βορείου Ελλάδος και του Σωματείου Ειδικής Αγωγής “η ΖΩΗ” στις εκδηλώσεις που διοργανώνει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας εν όψει της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821.
Τα παιδιά παρουσίασαν χορωδιακό δρώμενο με επετειακά τραγούδια, υπό τη διδασκαλία του μαέστρου Γιάννη Ιωσηφίδη.
Καλωσορίζοντας τα παιδιά ο κ. Τζιτζικώστας επισήμανε: “Αποτελεί για μένα μοναδική στιγμή να σας υποδέχομαι στην έδρα της διοίκησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Η συνεργασία που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια και η οποία συνεχίζεται, αποδίδει ουσιαστικούς καρπούς. Θέλω να σας ευχαριστήσω από την καρδιά μου για την εκδήλωση, παραμονές της 201ης επετείου από την 25η Μαρτίου 1821. Δυστυχώς πέρσι δεν γιορτάσαμε τα 200 χρόνια από την Επανάσταση όπως θα θέλαμε, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, όμως φέτος θα τιμήσουμε τη μεγάλη εθνική μας γιορτή, πάντα τηρώντας τα μέτρα και με μεγάλη προσοχή. Θέλω να ξέρετε ότι εδώ είναι το σπίτι σας. Η Περιφέρεια είναι μια μεγάλη αγκαλιά για όλους εσάς, αλλά και για τους ανθρώπους που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους για να σταθούν δίπλα σας. Προσπαθώντας με όσα μέσα και δυνατότητες έχουμε, αξιοποιώντας εθνικούς και ευρωπαϊκούς πόρους, ενισχύουμε αυτή τη σπουδαία προσπάθεια που γίνεται από όλους όσοι υποστηρίζουν τα άτομα με αναπηρίες και γνωρίζουμε πολύ καλά το απόθεμα ψυχής που χρειάζεται για να ανταποκριθείτε στις ανάγκες των παιδιών και μέσα από το έργο σας να δημιουργήσετε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες διαβίωσης. Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου και σας διαβεβαιώνω ότι όπως ήμουν μέχρι σήμερα έτσι θα συνεχίσω να είμαι δίπλα σας πάντα και στην Περιφέρεια θα έχετε πάντα έναν καλό φίλο”.
Παρούσα στην εκδήλωση ήταν και η Αναπληρώτρια Περιφερειάρχης και Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών και Προγραμματισμού Αθηνά Αηδονά.
Ο Περιφερειάρχης χάρισε στα παιδιά από μια ελληνική σημαία κι από ένα συμβολικό πασχαλινό δώρο.

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ