Πιστός στο ραντεβού με την πρόληψη και την ενημέρωση για τον Καρκίνο του Μαστού ο Δήμος Λαγκαδά

Ο Οκτώβριος είναι και θα είναι πάντα ο μήνας της πρόληψης και της ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού.

Ο Δήμος Λαγκαδά, πιστός όπως κάθε χρόνο στο ραντεβού του, πραγματοποιεί κύκλο ενημερωτικών εκδηλώσεων για έναν τύπο καρκίνου που 1 στις 8 γυναίκες μπορεί να διαγνωστεί κατά τη διάρκεια της ζωής της.

Σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Ν. Θεσσαλονίκης «Άλμα Ζωής», πρόκειται να πραγματοποιηθούν τρεις συνολικά ενημερωτικές εκδηλώσεις.

Η πρώτη είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022 στις 18.30 στην πόλη του Λαγκαδά και συγκεκριμένα στην αίθουσα της Ιεράς Μητροπόλεως Λαγκαδά Λητής και Ρεντίνης «Αγία Κυράννα» με ομιλητές τον στρατιωτικό γιατρό και μαστολόγο Βλάση Τσαντήλα και το μέλος του δ.σ. του Άλματος Ζωής Μαρία Γιουβανέλλη.

Συνέχεια στον κύκλο των ενημερωτικών συναντήσεων έχει ο Σοχός την Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022 στις 18.30 στο Κλειστό Δημοτικό Θέατρο Σοχού και η σειρά εκδηλώσεων κλείνει στην Άσσηρο την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022 επίσης στις 18.30 στο κτίριο του Πολιτιστικού Συλλόγου.

Ομιλήτριες και στις δύο εκδηλώσεις θα είναι η γιατρός – μαστολόγος Αναστασία Αμανατίδου και το μέλος του δ.σ. του Άλματος Ζωής Μαρία Γιουβανέλλη.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη συνεργασία του Πολιτιστικού Χορευτικού Ομίλου Σοχού και του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ