Πέντε ακόμη γυναίκες ανακοίνωσε ο Κ. Ζέρβας για το ψηφοδέλτιου του – Ποιες είναι

Με τη συμμετοχή επιπλέον πέντε γυναικών ως υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές διευρύνεται ο συνδυασμός «ΝΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα.

1. Γιούλη Βροχίδου Η Γιούλη Βροχίδου είναι μέλος του Δ.Σ. της Χ.Α.Ν.Θ από το 2019 μέχρι σήμερα, Πρόεδρος της Επιτροπής Δράσης Κοινωνικής Προσφοράς και Προσφυγικού καθώς και Αντιπρόεδρος στις Επιτροπές Επιμορφωτικών Προγραμμάτων και στη ΧΑΝ Καλαμαριάς. Εργάστηκε επί 35 χρόνια στον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού ως διοικητική υπάλληλος και πιστοποιημένη επιθεωρήτρια τουριστικών επιχειρήσεων (τουριστικών γραφείων, λεωφορείων, ενοικιάσεως αυτοκινήτων κ.ά.) και τουριστικών εγκαταστάσεων (τουριστικών καταλυμάτων και ξενοδοχείων). Είναι μητέρα δύο παιδιών και γιαγιά ενός εγγονού.

2. Ευαγγελία Ζαρκάδα Γεννημένη στη Θεσσαλονίκη το 1999, η Ευαγγελία Ζαρκάδα είναι τελειόφοιτη φοιτήτρια Ιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Από το 2018 ασχολείται ενεργά με εθελοντικές δράσεις νέων σε όλη την Ευρώπη και είναι μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Βλάχων Φοιτητών Θεσσαλονίκης. Το 2022 έκανε πρακτική άσκηση στον σύλλογο γυναικών με καρκίνο του μαστού «Άλμα Ζωής». Συμμετέχει σε ερευνητικές εργασίες που πραγματοποιούνται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και σε διάφορα πανεπιστήμια της Ευρώπης. Κινητήρια δύναμή της για την ενασχόλησή της με τα κοινά είναι η αγωνία της για το μέλλον των νέων σε έναν τόπο με προοπτική και δυναμική, όπως η Θεσσαλονίκη.

3. Κρυσταλλένια Μανάβη Η Κρυσταλλένια Μανάβη είναι πολιτική επιστήμονας, εκπονεί το μεταπτυχιακό της στην Πολιτική Ανάλυση και ταυτόχρονα ολοκληρώνει τον δεύτερο κύκλο σπουδών της πάνω στη νομική επιστήμη. Από τα φοιτητικά της χρόνια ασχολείται ενεργά με τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ισότητα των φύλων, μέσω δράσεων, εθελοντισμού και αρθρογραφίας. Για τη διάκρισή της σε παγκόσμια συνέδρια σχετικά με τα ανθρώπινα δικαιώματα έλαβε έπαινο από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Έχει εργαστεί στην Ελληνική Στατιστική Αρχή, σε εταιρείες ερευνών και διετέλεσε υπεύθυνη της Ομάδας Νεολαίας της Διεθνούς Αμνηστίας στη Θεσσαλονίκη. Οραματίζεται τη Θεσσαλονίκη ως μια φιλόξενη και σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη, που στηρίζει τους νέους της.

4. Ελίνα Μπέζα Η Ελίνα Μπέζα, γεννημένη στη Θεσσαλονίκη, έχει σπουδάσει στο Τμήμα Βιολογικής Καλλιέργειας στο Α.Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων καθώς και Υποκριτική στο ΚΕΘΕΘ. Εργάστηκε ως παρουσιάστρια σε τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς και ως ραδιοφωνική παραγωγός, εστιάζοντας σε θέματα υγείας, ομορφιάς και ταξιδιών αναψυχής. Εργάστηκε σε μεγάλα ξενοδοχεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και από το 2006 δραστηριοποιήθηκε στον χώρο της υγείας ως επιστημονική συνεργάτιδα σε φαρμακευτικές εταιρείες. Σήμερα εργάζεται στον συνεδριακό ιατρικό τουρισμό ως στέλεχος πωλήσεων, ενώ ολοκληρώνει τις σπουδές της στο μάρκετινγκ. Έχει αναπτύξει πρωτοβουλίες με φιλανθρωπικό σκοπό, διοργανώνοντας δράσεις για την ευαισθητοποίηση του κοινού. Στον ελεύθερο χρόνο της ζωγραφίζει. Είναι μητέρα ενός αγοριού.

5. Μάρθα Χρυσαφίδου Η Μάρθα Χρυσαφίδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Τελείωσε το 79ο Δημοτικό Σχολείο και το 2ο Λύκειο Χαριλάου και σπούδασε στη Σχολή Καλών Τεχνών Ψαράκη. Ασχολείται με το ερασιτεχνικό θέατρο από το 2008, ενώ επαγγελματικά δραστηριοποιείται στον χώρο της αισθητικής από το 2012. Ήταν υποψήφια στην Ε ́ Κοινότητα στις Δημοτικές Εκλογές, το 2019. Είναι Υπεύθυνη Παραγωγικών και Επιστημονικών Φορέων στην Ε’ ΔΗΜ.ΤΟ. Ανατολικού Τομέα Θεσσαλονίκης. Είναι παντρεμένη με τον αναισθησιολόγο Λάζαρο Τσικριτζή κι έχει δύο γιους. Πατέρας της ήταν ο Χρυσάφης Χρυσαφίδης, ποδοσφαιριστής του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ