Παραδόθηκε η ανθρωπιστική βοήθεια του Δήμου Χαλκηδόνος για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία και Συρία

Δυο γεμάτα φορτηγά με περισσότερες από 40 παλέτες με είδη πρώτης ανάγκης και ιατροφαρμακευτικό υλικό παρέδωσε σήμερα το πρωί για τους σεισμόπληκτους στην Τουρκία και τη Συρία, ο Δήμος Χαλκηδόνος.

Οι δημότες του Δήμου Χαλκηδόνος ανταποκρίθηκαν με συγκινητικό τρόπο στην έκκληση της Δημοτικής Αρχής και πρόσφεραν είδη ρουχισμού, κλινοσκεπάσματα, είδη προσωπικής υγιεινής και άλλα σχετικά εφόδια πρώτης ανάγκης.

“Με ιδιαίτερη συγκίνηση παραδίδουμε σήμερα μεγάλη ποσότητα ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους στην Τουρκία και τη Συρία”, τόνισε ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος, Σταύρος Αναγνωστόπουλος και ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στην προσπάθεια αυτή. “Eυχαριστούμε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στην έκκλησή μας για τη συγκέντρωση της ανθρωπιστικής βοήθειας. Οι συνδημότες μας για μια ακόμη φορά απέδειξαν ότι στις δύσκολες στιγμές συμπαρίστανται σε όσους δοκιμάζονται σκληρά”, είπε ο κ. Αναγνωστόπουλος.

“Είναι μια συγκινητική στιγμή που αποδεικνύει ότι η αλληλεγγύη δεν γνωρίζει από σύνορα”, δήλωσε από την πλευρά του ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας, Διαμαντής Διαμαντής, ο οποίος ανέλαβε τη συγκέντρωση και παράδοση του υλικού.

Να σημειωθεί ότι η ανθρωπιστική βοήθεια παραδόθηκε στο περίπτερο 2 της ΔΕΘ, όπου με πρωτοβουλία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Κεντρικής Μακεδονίας και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) συγκεντρώνεται η βοήθεια από όλους τους δήμους της Θεσσαλονίκης.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ