ΟΣΕΘ: Ολοκληρώθηκε η διαβούλευση με δημάρχους και εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης

Επαφές με δημάρχους του νομού και φορείς της αυτοδιοίκησης ξεκίνησε ο Οργανισμός Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ) προκειμένου να ενημερώσει και να διαβουλευτεί για τον νέο συγκοινωνιακό χάρτη και το σχέδιο αναδιάρθρωσης των αστικών γραμμών της Θεσσαλονίκης που θα ολοκληρωθεί και θα παρουσιαστεί το φθινόπωρο.

Οι συσκέψεις έγιναν με βασικό στόχο την ανταλλαγή απόψεων με τους δημάρχους και αρμόδιους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης προκειμένου να οριστικοποιηθεί ένας σχεδιασμός που έχει ως μόνη προτεραιότητα την  εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

Οι εκπρόσωποι των δήμων ενημερώθηκαν για τις βασικές κατευθύνσεις του σχεδίου που καταρτίζει ο ΟΣΕΘ ενώ συμφωνήθηκε να στείλουν προτάσεις, παρατηρήσεις και τα σχόλια τους μέχρι τις αρχές Αυγούστου ώστε να  αξιολογηθούν άμεσα.

«Είναι σημαντικό που  συμμετείχαν οι αρμόδιοι φορείς της Αυτοδιοίκησης στη διαβούλευση για τον συγκοινωνιακό χάρτη για να ενημερωθούν και να καταθέσουν τις παρατηρήσεις τους. Ήδη έχει σταλεί το σχέδιο της αναδιάρθρωσης σε όλους τους δημάρχους και τώρα συζητάμε τις τεχνικές λεπτομέρειες ώστε να λάβουμε συγκεκριμένες προτάσεις από κάθε περιοχή και  αν κριθεί αναγκαίο σε σχέση με τις βελτιώσεις που ήδη γίνονται να προβούμε σε αλλαγές ή προσθήκες. Είμαστε ανοιχτοί σε όλες τις τεκμηριωμένες θέσεις και έχουμε ως απώτερο στόχο την καλύτερη εξυπηρετηση των πολιτών και των επισκεπτών. Παράλληλα ενημερώσαμε τους δημάρχους και τους εκπροσώπους τους για το νέο ηλεκτρονικό εισιτήριο» τόνισε ο Διευθύνων Συμβουλος του Οργανισμού Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονικης (ΟΣΕΘ) Γιάννης Τόσκας και ευχαρίστησε τους εκπροσώπους της τοπικής Αυτοδιοίκησης για την ανταπόκριση και την εξαιρετική συνεργασία.

Ο κύκλος των συναντήσεων με δημάρχους και εκπροσώπους των δήμων άνοιξε την Τετάρτη  3 Ιουλίου και έκλεισε τη Δευτέρα 8 Ιουλίου.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ