Ο Ζέρβας, η πίτα και η αναφορά στο… 2028 που προκάλεσε αμηχανία

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε χτες βράδυ η παράταξη του τέως δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα, σε αίθουσα ξενοδοχείου στο κέντρο της πόλης.

Οι παρουσίες παλιών συνεργατών ήταν πολλές, αλλά υπήρξαν και απουσίες που συζητήθηκαν, όπως αυτές των τέως αντιδημάρχων Αλέξανδρου Μπαρμπουνάκη, Νίκου Ζεϊμπέκη, Ιωάννας Κοσμοπούλου και Στεφανίας Τανιμανίδου αλλά και του Δημήτρη Δαγκλή, που επί δημαρχίας Ζέρβα είχε στα χέρια του την ευθύνη της δημοτικής αστυνομίας.

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό, προχωρώντας σε μια σύντομη αποτίμηση του έργου της διοίκησής του και θέτοντας το πλαίσιο της πολιτικής που θα ακολουθήσει ως επικεφαλής πλέον της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης απέναντι στη νέα δημοτική αρχή του Στέλιου Αγγελούδη.

Αμηχανία στο ακροατήριο προκάλεσε μια αναφορά του κ. Ζέρβα στο… 2028, καθώς πολλοί ήταν αυτοί που εκτίμησαν ότι ο τέως δήμαρχος θέλησε με τον τρόπο του να δείξει ότι επιθυμεί να είναι “παρών” και στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Ακόμη και ορισμένοι εκ των άλλοτε στενότερων συνεργατών του πάγωσαν με αυτή την αποστροφή του λόγου του Κωνσταντίνου Ζέρβα, θεωρώντας ότι ο τέως δήμαρχος δεν έχει λάβει τα μηνύματα της κάλπης του περασμένου Οκτωβρίου ούτε και έχει προχωρήσει σε μια αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος ή σε ανάλυση των παραγόντων που οδήγησαν στην τόσο βαριά εκλογική ήττα που υπέστη από τον Στέλιο Αγγελούδη.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ