Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου αυξάνει τους απινιδωτες στα σχολεία

Σταθμός στον μαραθώνιο αγώνα του δήμου -ο οποίος αφορά στην εγκατάσταση απινιδωτών– σε όσο το δυνατόν περισσότερα σημεία του αστικού ιστού, ήταν αυτήν την φορά  σχολικό συγκρότημα  της Δημοτικής Ενότητας Ελευθερίου Κορδελιού, στο οποίο συστεγάζονται το 6ο διαπολιτισμικό δημοτικό, το 6ο νηπιαγωγείο και το 3ο γυμνάσιο Ελευθερίου Κορδελιού. 

Η παράδοση του Απινιδωτή έγινε από τον Δήμαρχο κ. Κλεάνθη Μανδαλιανό και την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας Δημόσιας Υγείας και Πρόεδρο της ΔΗΚΕΚΕ κ. Φωτεινή Πεσματζόγλου Δεβετζή, στον Διευθυντή του 6ου διαπολιτισμικού σχολείου κ. Στέργιο Παπαδόπουλο, παρουσία του Αντιδημάρχου Παιδείας – Δια Βίου Μάθησης κ. Γιώργου Σταυρίδη.
Ασφάλεια & Προστασία στους ΜαθητέςΚατά  τη διάρκεια της παράδοσης  οι μαθητές παρακολούθησαν επίδειξη παροχής πρώτων βοηθειών με την χρήση απινιδωτή, την λειτουργία του καθώς και την αναγκαιότητα εκμάθησης ΚΑΡΠΑ για την διάσωση της ανθρώπινης ζωής που κινδυνεύει.
Με την ευχή να μην χρειαστεί ποτέ ο απινιδωτής στο σχολείο  και  να μην  κινδυνεύσει κανένα παιδί , αλλά εάν αυτό συμβεί να  υπάρχει η δυνατότητα με την χρήση απινιδωτή  να σωθεί» δήλωσε ο Δήμαρχο κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός, προσθέτοντας για άλλη μια φορά ότι η ασφάλεια και η προστασία των μαθητών είναι σε πρώτη προτεραιότητα για την διοίκηση του Δήμου,  ενώ η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας Δημόσιας Υγείας και Πρόεδρο της ΔΗΚΕΚΕ κ. Φωτεινή Πεσματζόγλου Δεβετζή συμβούλευσε όλους τους μαθητές να μάθουν ΚΑΡΠΑ για να μπορούν να σώσουν οποιονδήποτε κινδυνευει δίπλα τους και να προτρέψουν και τους  γονείς τους να  παρακολουθήσουν τα μαθήματα που πολύ σύντομα θα οργανώσει το Τμήμα Δημόσιας Υγείας για όλους τους δημότες.
Ασφάλεια & Προστασία στους ΜαθητέςΑσφάλεια & Προστασία στους Μαθητές

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ