Μικρά εργοτάξια τα σχολεία του Δήμου Χαλκηδόνος- Συνεχίζονται εντατικά οι εργασίες επισκευής και συντήρησης

Σε εργοτάξιο έχουν μετατραπεί τα σχολεία στον Δήμο Χαλκηδόνος, με συνεργεία να προχωρούν σε μια σειρά παρεμβάσεων, προκειμένου να είναι έτοιμα να υποδεχθούν τους μαθητές με το πρώτο χτύπημα του σχολικού κουδουνιού τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Με βάση τον προγραμματισμό που έγινε στην αρχή του καλοκαιριού σε συνεργασία με τους Διευθυντές και τους Συλλόγους Διδασκόντων και Γονέων και Κηδεμόνων, ο Δήμος υλοποίησε και συνεχίζει να υλοποιεί μία σειρά από παρεμβάσεις στα σχολεία στο σύνολο του Δήμου.

Ενδεικτικά οι εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη τις ημέρες αυτές είναι:

  • Εργασίες ελαιοχρωματισμού στο νηπιαγωγείο Μικρού Μοναστηρίου, στο 1ο, 2ο και 5ο νηπιαγωγεία Κουφαλίων και στο νηπιαγωγείο Αδένδρου.
  • Ανακατασκευή στέγης στο 3ο δημοτικό σχολείο Κουφαλίων.
  • Αλλαγή λέβητα (αερίου) στο 1ο δημοτικό σχολείο Κουφαλίων.

«Έχουμε αποδείξει εμπράκτως από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων μας ότι τα σχολεία είναι προτεραιότητα για εμάς”, αναφέρει ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος, Σταύρος Αναγνωστόπουλος. “Αξιοποιούμε τη θερινή περίοδο, όταν οι σχολικές μονάδες παραμένουν κλειστές, προκειμένου να λύσουμε πάγια και τρέχοντα ζητήματα σε όλα τα σχολεία του Δήμου μας”, συμπληρώνει ο κ. Αναγνωστόπουλος. “Έχουμε σχεδιάσει και υλοποιούμε ένα ευρύ φάσμα παρεμβάσεων αναβάθμισης των σχολικών μονάδων τόσο της πρωτοβάθμιας όσο και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για να προσφέρουμε στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς μας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες εντός των σχολείων αλλά και στους αύλειους χώρους. Στόχος μας ως Δημοτική Αρχή είναι να παραδοθούν στη σχολική κοινότητα με την έναρξη της νέας χρονιάς, σχολεία ασφαλή, λειτουργικά και αισθητικά αναβαθμισμένα”, τονίζει.

3-12.jpg

“Εργαζόμαστε καθημερινά συστηματικά και μεθοδικά, με αποτέλεσμα η σημερινή εικόνα των σχολικών μας μονάδων να είναι πολύ καλύτερη απ’ αυτή που υπήρχε πριν τέσσερα χρόνια. Αυτό επετεύχθη χάρη στο σχεδιασμό που είχαμε και υλοποιήσαμε όλο αυτό το διάστημα. Δε σταματάμε εδώ, άλλωστε έχουν να γίνουν ακόμα πολλά. Δεν είμαστε μάγοι για να τα αλλάξουμε όλα. Αλλά κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για τα παιδιά μας, το μέλλον αυτού του τόπου. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας με στόχο να γινόμαστε χρόνο με το χρόνο όλο και καλύτεροι”, αναφέρει η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Μαρία Κωστοπούλου.

2-34.jpg

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ