Μεταμεσονύχτιος «συναγερμός» Μπισμπινά στις υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας

Χθες τα μεσάνυχτα η δήμαρχος Δέλτα Γερακίνα Μπισμπινά θέλοντας να διαπιστώσει «ιδίοις όμμασι» την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Δέλτα, βρέθηκε στο αμαξοστάσιο της Ν. Μαγνησίας, όπου βρίσκονται τα μηχανήματα του δήμου για τα έκτακτα φαινόμενα.

Η δήμαρχος Δέλτα μαζί με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας Κωνσταντίνο Βερβίτη, τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας Αθανάσιο Παππά, Τεχνικών Έργων Δημήτρη Καμανά και τον πρόεδρο του ΔΣ Σπύρο Σταματάκη επιθεώρησε τα μηχανήματα και βρέθηκε μαζί με τους υπόλοιπους στις αερογέφυρες του δήμου Δέλτα όπου για προληπτικούς λόγους πραγματοποιήθηκε ρίψη αλατιού ενόψει των φαινομένων παγετού.

Η δήμαρχος Δέλτα τόνισε ότι «όλος ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας τίθεται σε ύψιστη εγρήγορση» και συμπλήρωσε απευθυνόμενη προς όλους τους συμμετέχοντες την «ανάγκη πλήρους ετοιμότητας» ώστε να αντιμετωπιστούν άμεσα τα όποια προβλήματα ενδέχεται να προκύψουν εξαιτίας των επερχόμενων επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τους υπαλλήλους των υπηρεσιών του δήμου Δέλτα για την άμεση ανταπόκριση που έδειξαν.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ