Με ποιους θα διοικήσει ο Στέλιος Αγγελούδης το Δήμο Θεσσαλονίκης – Η ομάδα του

Με 26 δημοτικούς συμβούλους θα εκπροσωπηθεί στο νέο δημοτικό συμβούλιο η “Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη” όπερ σημαίνει ότι ο νέος δήμαρχος Στέλιος Αγγελούδης θα έχει λυμένα τα χέρια και πολλές επιλογές για να διοικήσει. Στην ομάδα του περιλαμβάνονται έμπειρα αυτοδιοικητικά στελέχη αλλά και νεώτερα πρόσωπα.

Ήδη από χθες το βράδυ στις συζητήσεις μεταξύ νεοεκλεγέντων συμβούλων και στελεχών της παράταξης του κ. Αγγελούδη κυριαρχεί η σύνθεση της νέας του διοίκησης, αν και ο νέος δήμαρχος έχει 2.5 μήνες μπροστά του ώστε να στελεχώσει την διοίκησή του και να προετοιμαστεί για αυτήν καθώς οι νέες διοικήσεις αναλαμβάνουν από το νέο έτος.

Ο Παναγιώτης Αβραμόπουλος, στενός συνεργάτης από την πρώτη στιγμή του κ. Αγγελούδη, ακούστηκε για την κομβική θέση του γενικού γραμματέα του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Ο Βασίλης Γάκης, που με την παρουσία του ενίσχυσε κομβικά την παράταξη, για τη θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.
Ο Σπύρος Βούγιας αναμένεται να λάβει αντιδημαρχία που θα αφορά το κυκλοφοριακό και το συγκοινωνιακό της πόλης, θέματα της ειδικότητάς του.
Ο Λάζαρος Ζαχαριάδης εκτιμάται ότι θα είναι στο σχήμα της νέας διοίκησης, πιθανόν στην “καυτή” αντιδημαρχία Καθαριότητας στην οποία έχει θητεύσει και στο παρελθόν επί θητείας Μπουτάρη.
Οι Γιώργος Δημαρέλος και Γιώργος Αρβανίτης, πρώην αντιδήμαρχοι, και ο Πρόδρομος Νικηφορίδης εκτιμάται πως θα αξιοποιηθούν ενώ για την προεδρία της ΔΕΠΘΕ ακούγεται το όνομα του Βασίλη Διαμαντάκη.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ