Έρευνα στο Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου – Τι ζητούν οι πολίτες

Η κατάσταση στις συγκοινωνίες αναδεικνύεται ως μείζον πρόβλημα της περιοχής τους από τους κατοίκους του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας της εταιρείας “Interview” για το ota365.gr.
Τα προβλήματα στις αστικές συγκοινωνίες και η έλλειψη πάρκων και ελεύθερων χώρων κυριαρχούν στις ανοικτές απαντήσεις στην ερώτηση «τι λείπει από το δήμο σας».
Οι πολίτες του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου δηλώνουν λίγο/καθόλου ικανοποιημένοι στο συντριπτικό ποσοστό του 90% από τις συγκοινωνίες ενώ με το ίδιο ποσοστό και από τις ευκαιρίες για εργασία στην περιοχή. Μείζον πρόβλημα που τους απασχολεί είναι και αυτό της ασφάλειας/αστυνόμευσης καθώς το ποσοστό όσων δεν είναι ικανοποιημένοι φθάνει το 80%. Επίσης δηλώνουν πως δεν είναι ικανοποιημένοι σε ποσοστό 67% από τις δράσεις για τα αδέσποτα και σε ποσοστό 66% από τη μέριμνα για τις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες.
Ζητούν από τη δημοτική τους αρχή να δώσει προτεραιότητα στα θέματα καθαριότητας όπου το ποσοστό όσων το ζητούν φθάνει το 51% και είναι στην πρώτη θέση των απαντήσεων στην ερώτηση «σε ποια θέματα θέλετε να δώσει προτεραιότητα η δημοτική αρχή». Ακολουθεί ως απάντησε με ποσοστό 47% το θέμα του περιβάλλοντος και με το ίδιο ποσοστό αυτό της προώθησες έργων υποδομής.
Αναφορικά με την ικανοποίηση των πολιτών από την εξυπηρέτηση από τις δημοτικές υπηρεσίες το ποσοστό όσων δηλώνουν ικανοποιημένοι είναι 49% έναντι 22% που δηλώνουν πως δεν είναι.
Τέλος, το 88% δηλώνει πως του αρέσει να ζει στην εν λόγω περιοχή.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ