Ενώνουν τις δυνάμεις τους Δήμος Καλαμαριάς και Παραολυμπιακή Επιτροπή

Ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης υποδέχτηκε το πρωί στο γραφείο του τον Πρόεδρο της Παρολυμπιακής Επιτροπής, Γιώργο Καπελλάκη, προκειμένου να συζητήσουν για τις αθλητικές εγκαταστάσεις με πρόσβαση στους αθλητές με αναπηρία, που διαθέτει ο Δήμος Καλαμαριάς.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μετά από αίτημα του κ. Καπελλάκη, ο οποίος καταγράφει όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις και τις ελλείψεις που υπάρχουν, σε ολόκληρη τη χώρα. Ο κ. Δαρδαμανέλης από την πλευρά ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Παραολυμπιακής Επιτροπής, ότι ο Δήμος Καλαμαριάς έχει προχωρήσει ήδη σε εργασίες που βελτίωσαν την προσβασιμότητα των αθλητών με αναπηρία, όπως η δημιουργία ραμπών και WC για ΑΜΕΑ, τόσο στο δημοτικό κολυμβητήριο, όσο και στο ΔΑΚ. Μάλιστα στο κολυμβητήριο υπάρχει και ειδικός μηχανισμός, προκειμένου να μπαίνουν στην πισίνα οι αθλητές που αντιμετωπίζουν κινητικές δυσκολίες.

«Στόχος μας είναι η ενίσχυση των αθλητών με αναπηρία, οι οποίοι αποδεικνύουν μέσα από τη ζωή τους και τον αθλητισμό, ότι με δύναμη της θέλησης μπορεί ο άνθρωπος να καταφέρει πολλά», δήλωσε ο κ. Δαρδαμανέλης.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα προσβασιμότητας και αναπηρίας, Δημήτρης Μουρατίδης, ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Παραολυμπιακής Επιτροπής, Αλέξανδρος Χέλμουτ-Ταξιλδάρης και ο ομοσπονδιακός προπονητής στίβου, Δημήτρης Τσιφτσόγλου.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ