Δράσεις ενημέρωσης για την υγεία στον Δήμο Λαγκαδά στο πλαίσιο του ΤΕΒΑ

Επιτόπιες ενημερώσεις σε δημότες για θέματα υγείας πραγματοποιεί ο Δήμος Λαγκαδά σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο πλαίσιο των συνοδευτικών δράσεων του ΤΕΒΑ.

Η κινητή μονάδα, ειδικά εξοπλισμένη και στελεχωμένη με ειδικούς επιστήμονες (Διατροφολόγο, Κοινωνική Λειτουργό και Ψυχολόγο) θα πραγματοποιεί επιτόπιες ενημερώσεις για θέματα υγείας, ατομικής υγιεινής και υγιεινής διατροφής, για θέματα κοινωνικοποίησης παιδιών και υλοποίηση δημιουργικών δραστηριοτήτων απασχόλησης, ψυχοκοινωνικής υποστήριξης, ενδυνάμωσης και κοινωνικής ένταξης των ωφελούμενων του ΤΕΒΑ

Η κινητή μονάδα στοχεύει στην ενημέρωση των ωφελούμενων, παρέχοντας με διαδραστικό τρόπο σημαντικές συμβουλές. Τέλος, θα δοθεί εκπαιδευτικό ψυχαγωγικό υλικό.

Την Τετάρτη 14 Ιουνίου η δράση θα πραγματοποιηθεί στις 10.00 στον Σοχό στην Κεντρική Πλατεία του Αγίου Γεωργίου και στις 12.00 στην Όσσα στο προαύλιο χώρο του πρώην Δημαρχείου.

Την Πέμπτη 15 Ιουνίου η δράση θα πραγματοποιηθεί στις 10.00 στην πλατεία Ζαγκλιβερίου και στις 12.00 στην πλατεία Γερακαρούς.

Για την συμμετοχή σας στις παραπάνω εκδηλώσεις απαιτείται ΑΜΚΑ.

Παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή εγκαίρως.

Επικοινωνήστε τηλεφωνικά ή στείλτε μήνυμα με τα στοιχεία σας στα:

Στοιχεία Επικοινωνίας:

από σταθερό (χωρίς χρέωση) : 8001001770

από κινητό: 6907650399

Email: teva.ypostiriksi@gmail.com

Facebook : «TEBA Συνοδευτικές Δράσεις ΠΚΜ» ή πατήστε εδώ: https://rb.gy/x7bjal

Instagram : @teva.draseis

Ή επικοινωνήστε με τις κατά τόπους υπηρεσίες που υποβάλατε την αίτησή σας στο ΤΕΒΑ.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ