Δήμος Θεσσαλονίκης: Σε εξέλιξη βελτιωτικές παρεμβάσεις στην οδό Ελένης Ζωγράφου

Σε εξέλιξη είναι οι εργασίες επισκευής του οδοστρώματος από γρανιτικούς κυβόλιθους της οδού Ελένης Ζωγράφου (από την διασταύρωση με την οδό Αγίου Δημητρίου έως την είσοδο του Γενικού Νοσοκομείου Άγιος Δημήτριος) από τη διεύθυνση Βιώσιμης Κινητικότητας του δήμου Θεσσαλονίκης.

Οι εργασίες πραγματοποιούνται από σήμερα Τρίτη 18 Ιουνίου 2024 έως και την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024 με πλήρη αποκλεισμό της οδού.

Η κίνηση των αυτοκινήτων διεξάγεται από τη διαδρομή Αγίου Δημητρίου – Ολυμπιάδος – Θεοτοκοπούλου – Ακροπόλεως κατά την ανοδική κίνηση και από τις οδούς Λεωφ. ΟΧΙ – Ακροπόλεως – Μωρέας – Αθηνάς – Αποστόλου Παύλου – Ολυμπιάδος για την καθοδική κίνηση.

Η κίνηση των ασθενοφόρων προς το νοσοκομείο θα διεξάγεται από την παραπάνω διαδρομή προς την προσωρινή είσοδο του Νοσοκομείου που βρίσκεται επί της οδού Κάστρων (βορειοδυτική είσοδος).

Για την καλύτερη και ασφαλή λειτουργία του νοσοκομείου, επειδή το νοσοκομείο πρέπει να λειτουργεί με δύο εισόδους – εξόδους, θα χρησιμοποιηθεί και η βορειοανατολική είσοδος η οποία δεν είναι σε χρήση αυτή τη στιγμή.

Η πρόσβαση στα φυτώρια του Δήμου Θεσσαλονίκης που βρίσκονται εντός του χώρου του Νοσοκομείου Άγιος Δημήτριος, πραγματοποιείται από την βορειοδυτική είσοδο του νοσοκομείου.

Τέλος, υπάρχουν σηματωροί στη συμβολή των οδών Αγίου Δημητρίου και Ελένης Ζωγράφου, καθώς και στη συμβολή των οδών Κάστρων και Λεωφόρος ΟΧΙ για την προειδοποίηση και διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων προς την εναλλακτική διαδρομή.

«Παρακαλούμε στην συνδρομή όλων για την ασφαλή εκτέλεση των εργασιών  και την ορθή κυκλοφορία των  διερχόμενων οχημάτων», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ