Δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη: Εξασφαλίζει με ειδικό αναβατόριο το Κολυμβητήριο στο Πανόραμα

Βουτιές χαλάρωσης, άθλησης και άσκησης θα μπορούν να απολαύσουν οι πολίτες με κινητικά προβλήματα καθώς ο δήμος Πυλαίας Χορτιάτη φρόντισε να εξοπλίσει το Δημοτικό Κολυμβητήριο στο Πανόραμα με ειδικό αναβατόριο που εξασφαλίζει γρήγορη, αυτόνομη και ασφαλή πρόσβαση στο νερό.

Με τον νέο σύγχρονο εξοπλισμό οι φιλόξενες υποδομές του δημοτικού κολυμβητηρίου αναβαθμίζονται διευκολύνοντας τους αθλούμενους που χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα.

Το πρωτοποριακό σύστημα προσφέρει εύκολη και πάνω απ’ όλα ασφαλή πρόσβαση στην πισίνα, αφού λειτουργεί με υδραυλικό σύστημα και όχι με παροχή ρεύματος. Όλοι, ανεξαρτήτως ηλικίας, μπορούν να το χρησιμοποιήσουν χωρίς καμία βοήθεια χάρη στις εργονομικές χειρολαβές του και το αυτόματο περιστρεφόμενο κάθισμα.

Η εγκατάσταση του ανελκυστήρα έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά πρωτοβουλιών του Δήμου, καθώς ήδη πραγματοποιούνται προγράμματα ΑμεΑ παιδιών και ενηλίκων ενώ η συμμετοχή των ατόμων με αναπηρία 67% γίνεται με έκπτωση 50%.

«Εξασφαλίζουμε τις κατάλληλες συνθήκες για τη συμμετοχή και τη συνύπαρξη ανθρώπων με ή χωρίς κινητικά προβλήματα στον αθλητισμό που λειτουργεί ως διαφυγή από τα καθημερινά προβλήματα και ταυτόχρονα καλλιεργεί και βελτιώνει την ψυχή και το σώμα», τόνισε σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης ο οποίος επισκέφθηκε το κολυμβητήριο και ενημερώθηκε για το νέο απόκτημά του από την Πρόεδρο της ΚΕΠΑΠ- δημοτική σύμβουλο Βίβιαν Λιόλιου και τους συνεργάτες τους.

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ