Δήμος Παύλου Μελά: Εκδήλωση 20 χρόνων Βοτανικού Κήπου Σταυρούπολης με άναμμα δέντρου και τους Blues Wire

Την Πέμπτη, πρώτη μέρα του Δεκέμβρη, μυρίζει Χριστούγεννα και 20 χρόνια Βοτανικού Κήπου Σταυρούπολης στον Δήμο Παύλου Μελά με το πρώτο άναμμα Χριστουγεννιάτικου Δέντρου και τους Blues Wire, το συνώνυμο των Μπλουζ στην Ελλάδα, την μπάντα που έβαλε τα θεμέλια, έχτισε και ακόμα κρατάει τα κλειδιά του είδους, που παίζει δίχως αύριο σε κάθε ζωντανή της εμφάνιση!

Από το 1996 και κυριολεκτικά από το μηδέν, γεννήθηκε ο Βοτανικός Κήπος Σταυρούπολης, επί δημαρχίας Σπύρου Μπαρούτα, με την έμπνευση της Γεωπόνου Αθηνάς Χατζηαθανασιάδου και του Αρχιτέκτονα Γιάννη Μήρτσιου και αφού κάλυψε μια μεγάλη διαδρομή 20 ετών, από το 2002, συνεχίζει να εκπλήσσει αυτούς που τον επισκέπτονται για πρώτη φορά και να μας γοητεύει όλους με την αλήθεια και την αθωότητα του μοναδικού κόσμου των φυτών.

Το Τμήμα και η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δήμου Παύλου Μελά καλούν το κοινό από όλη τη Θεσσαλονίκη να ζήσουν στον Βοτανικό Κήπο Σταυρούπολης, μια ξεχωριστή εμπειρία σε μια Blues Wire μουσική πανδαισία, με ελεύθερη είσοδο.

Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Αθλητισμού Παντελής Νιγδέλης σας προσκαλούν στην επετειακή εκδήλωση για τα 20 χρόνια του Βοτανικού Κήπου Σταυρούπολης που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 18.30.

Τιμούμε τους δημιουργούς του Βοτανικού μας Κήπου που εγκαινιάστηκε το 2002 και αποτελεί σημείο αναφοράς του Δήμου Παύλου Μελά για κάθε εποχή, μια μοναδική όαση πρασίνου μέσα στον πυκνοδομημένο αστικό ιστό που επιτελεί κυρίως εκπαιδευτικό έργο.

Φωταγωγούμε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, ξεκινώντας τα φετινά ανάμματα στον Δήμο μας, με πολλές εκπλήξεις, κυρίως για τους μικρούς μας επισκέπτες.

Γιορτάζουμε με τους Blues Wire, ένα από τα ιδιαίτερα επιτυχημένα συγκροτήματα του είδους τους, όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Συμμετέχουν: Ομάδα Κρουστών Turukutu του Τμήματος Πολιτισμού Δήμου Παύλου Μελά, Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Σταυρούπολης, Φιλαρμονική Ορχήστρα της ΔΗ.Κ.Ε. ΙΡΙΣ του Δήμου Παύλου Μελά.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση

ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

2313 302938, 2313 302833 (ώρες γραφείου)

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ