Δήμος Καλαμαριάς: Το θετικό αποτύπωμα της εβδομάδας περιβάλλοντος στα παιδιά

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι δράσεις που είχε οργανώσει ο Δήμος Καλαμαριάς στο πλαίσιο της εβδομάδας περιβάλλοντος με πρωταγωνιστές κυρίως τα παιδιά. Κάθε μέρα από τη Δευτέρα έως και την Παρασκευή πάρκα της πόλης γέμιζαν από μαθητές, που συμμετείχαν σε δράσεις, ενώ παράλληλα ενημερώνονταν για την ανακύκλωση και την προστασία του περιβάλλοντος.

Ξεχωριστή θέση σε όλη αυτή τη διοργάνωση είχε το πρώην στρατόπεδο Κόδρα, όπου μικροί και μεγάλοι συμμετείχαν στη γιορτή που είχε στήσει ο Δήμος Καλαμαριάς για το περιβάλλον.

«Είναι πολύ μεγάλη η ικανοποίηση να βλέπεις τους πολίτες να κατακλύζουν το Κόδρα, ένα χώρο που κάποτε ήταν απλησίαστος και τώρα είναι σημείο αναφοράς για οικογένειες, κατοίκους της Καλαμαριάς, αλλά και επισκέπτες από άλλες περιοχές. Εργαστήκαμε εντατικά γι’ αυτό και το πετύχαμε.  Εξάλλου δε θα μπορούσαμε να τιμήσουμε την εβδομάδα περιβάλλοντος και να περάσουμε τα μηνύματα για την προστασία του, εάν δεν καλούσαμε τον κόσμο, στον μοναδικό πνεύμονα πρασίνου της περιοχής μας. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε φορείς και εργαζομένους του Δήμου και της ΚΕΔΚΑ που έδωσαν το 100% τους για να περάσουμε όμορφα…και να νιώσουμε πάλι παιδιά! » δήλωσε ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του, για τη συμμετοχή του κόσμου στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο σημείο.

Περισσότερες από είκοσι δράσεις, που έλαβαν χώρα στο Κόδρα, κράτησαν το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων, ενώ οι βόλτες με τα ποδήλατα ήταν μια διαφορετική εμπειρία. Μικροί και μεγάλοι, διοργανωτές και πολίτες, ανανέωσαν το ραντεβού για το 2024, θέτοντας μεγαλύτερους στόχους για την προστασία του περιβάλλοντος.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ