Δήμος Καλαμαριάς: Δωρεάν καρδιολογικός έλεγχος στα παιδιά των τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Καρδιάς στις 29 Σεπτεμβρίου, το ΚΕΠ Υγείας της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης, Δημόσιας Υγείας & Ισότητας των Δύο φύλων σε συνεργασία με τον Σύλλογο Βορείου Ελλάδος για άτομα με συγγενείς καρδιοπάθειες “Παιδικές Καρδιές”,  θα πραγματοποιήσουν δωρεάν καρδιολογικό έλεγχο σε παιδιά τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών, προκειμένου να τους χορηγηθεί ιατρική βεβαίωση, η οποία θα πιστοποιεί τη συμμετοχή τους σε αθλητικές δραστηριότητες.

Οι γονείς θα πρέπει να δηλώσουν  εγκαίρως τη συμμετοχή των παιδιών τους  στα τηλέφωνα  2313 314 499 και 2313 314 525 της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής,  Αλληλεγγύης, Δημόσιας Υγείας  & Ισότητας των Δύο Φύλων.

Απαραίτητες προϋποθέσεις :

  • Η προσκόμιση κάρτας μέλους τριτέκνων ή πολυτέκνων ή πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης.
  • Η εγγραφή στην πλατφόρμα του ΚΕΠ Υγείας Καλαμαριάς (kepygeias.org)

«Η συνεργασία μας με τις «Παιδικές Καρδιές» όλα αυτά τα χρόνια είναι καθοριστικής σημασίας κι έχει αποφέρει καρπούς προς όφελος των πολιτών. Ο Δήμος Καλαμαριάς εξάλλου έχει αποδείξει ότι είναι δίπλα τους, όχι μόνο τις παγκόσμιες ημέρες, αλλά κάθε μέρα. Προωθούμε την πρόληψη, προχωράμε σε συνεργασίες με φορείς της υγείας και στηρίζουμε κάθε προσπάθεια, που απώτερο στόχο έχει την υγεία και την προστασία των δημοτών μας. δήλωσε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης & Δημόσιας Υγείας, Εύα Ντόντη.

Η εξέταση θα παρέχεται δωρεάν για ένα μήνα.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ