Δήμος Καλαμαριάς: Ανακοίνωση για το Πρόγραμμα Θερινής Δημιουργικής Απασχόλησης

Ολοκληρώθηκαν οι εγγραφές για το πρόγραμμα της Θερινής Δημιουργικής απασχόλησης 2023 των  μαθητών, κατά τη διάρκεια των θερινών διακοπών τους, με τις αιτήσεις συμμετοχής να έχουν ξεπεράσει τις 1200.

Ο Δήμος Καλαμαριάς, βλέποντας το ενδιαφέρον που υπήρξε από τους γονείς για τη δημιουργική απασχόληση σε σχολεία της Καλαμαριάς, αποφάσισε να προχωρήσει στις απαιτούμενες ενέργειες, προκειμένου να απορροφηθούν όλα τα παιδιά. Οι αιτήσεις και η ζήτηση, όπως φαίνεται, ήταν ιδιαίτερα αυξημένη.

Έτσι, ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης, μετά από σύσκεψη που είχε με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας, Αθλητισμού, νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης, Ιωάννη Πενόπουλο, αποφάσισαν να προχωρήσουν οι απαραίτητες διαδικασίες, προκειμένου να ενταχθούν όλα τα παιδιά που ενδιαφέρονται στο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης.

Επομένως, όσα παιδιά έχουν ήδη αιτηθεί στο πρόγραμμα, μπορούν να ενταχθούν στο σχολείο που δήλωσαν ενδιαφέρον με την αίτησή τους.

Με την οριστκοποίηση, εκτυπώνετε την ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, η οποία συνοδεύεται και από την ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ, και θα πρέπει να κατατεθούν υπογεγραμμένες υποχρεωτικά κατά την ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ που θα πάει το παιδί στο σχολείο.

Η Θερινή Δημιουργική Απασχόληση Μαθητών θα υλοποιηθεί από την Δευτέρα  3 Ιουλίου μέχρι 31 Αυγούστου 2023, καθημερινά από τις 7:30 το πρωί έως και τις 4:00 το μεσημέρι (εκτός Σαββάτου και Κυριακής).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 09:00 – 14:00

ΤΗΛ. 2313 314175 & 2313 314170

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ