Δήμος Χαλκηδόνος: Νέο έργο 500.000 ευρώ για τις επεκτάσεις των οικισμών Αγίου Αθανασίου, Χαλκηδόνος και Γέφυρας

Εγκρίθηκε χθες από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Χαλκηδόνος η αποδοχή της εγκριθείσας χρηματοδότησης και τα τεύχη δημοπράτησης του έργου «Aνάπλαση και ασφαλτόστρωση σε οδούς των οικισμών Αγίου Αθανασίου, Χαλκηδόνος και Γέφυρας του Δήμου Χαλκηδόνος», προϋπολογισμού 500.000 ευρώ. Πρόκειται για μια ακόμη σύμβαση ασφαλτοστρώσεων που θα αλλάξει την εικόνα των επεκτάσεων των παραπάνω οικισμών, που κατοικούνται εδώ και χρόνια και στερούνται αυτών των υποδομών.

“Συνεχίζουμε το πρόγραμμα των ασφαλτοστρώσεων με στόχο να καλύψουμε τις ανάγκες όλων των οικισμών του Δήμου μας. Προφανώς οι ανάγκες είναι μεγάλες αλλά και οι δικές μας προσπάθειες είναι διαρκείς ώστε να βελτιώνουμε την καθημερινότητα των συνδημοτών μας σε όλους τους τομείς”, τόνισε ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος, Σταύρος Αναγνωστόπουλος υποστηρίζοντας ότι τόσο ευρύ πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων σε μια μόνο θητεία δεν έχει επαναληφθεί ευχαριστώντας για τη συμβολή της την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου.

“Με το έργο μας απαντούμε στην απαίτηση των συμπολιτών μας για έργα υποδομής που τα έχει ανάγκη ο Δήμος μας. Πιστοί στην τήρηση του στόχου μας, στα πλαίσια του γενικότερου προγραμματισμού για παρεμβάσεις που βελτιώνουν τις υποδομές και την καθημερινότητα των δημοτών, κάνουμε πράξη τη δέσμευσή μας για σταδιακή αποκατάσταση των σοβαρών προβλημάτων που παρουσιάζουν οι δρόμοι που βρίσκονται στην αρμοδιότητά μας”, δήλωσε ο κ. Αναγνωστόπουλος.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ