Ανδρεάδου: «Εγγυόμαστε για έναν Δήμο Λαγκαδά όπως τον ονειρεύονται οι κάτοικοί του»

Ξεκάθαρο μήνυμα νίκης έστειλε η Νίκη Ανδρεάδου, στην ομιλία της αμέσως μετά τον αγιασμό για τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης «Πολίτες Με Όραμα». Η υποψήφια δήμαρχος του Δήμου Λαγκαδά, απευθυνόμενη στους υποψηφίους και τους υποστηρικτές της οι οποίοι κατέκλυσαν την Πλατεία Λαγκαδά και προκάλεσαν το αδιαχώρητο με αποτέλεσμα η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Λουτρών να είναι σχεδόν αδύνατη,  τους διαβεβαίωσε ότι «εδώ γεννιέται το καινούργιο, εδώ όλοι μαζί βάζουμε το θεμέλιο για μια νίκη πρώτης Κυριακής. Για να απαλλαγούμε από την στασιμότητα και τη μιζέρια, για να βγούμε από το τέλμα της παρακμής και να ανεβάσουμε τον Δήμο μας επιτέλους στο τρένο της ανάπτυξης και της δημιουργίας»

Η κα. Ανδρεάδου ξεκαθάρισε ότι «μόνος μας αντίπαλος είναι τα προβλήματα του τόπου. Στόχος μας είναι να ενώσουμε. Να ανοίξουμε την πόρτα του δημαρχείου σε όλους τους πολίτες. Απόφασή μας είναι να δώσουμε ισχυρή φωνή και δυνατότητα αποφάσεων στα τοπικά συμβούλια. Πρόθεσή μας είναι να αποκεντρώσουμε βασικές δημοτικές υπηρεσίες ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές από την πόλη του Λαγκαδά. Να μην έρχεται μόνο ο πολίτης στον δήμο, αλλά να φέρουμε τον δήμο στον πολίτη»

Και τόνισε την ετοιμότητά της να θέσει σε άμεση εφαρμογή το πρόγραμμά της, από την πρώτη μέρα που θα αναλάβει την διοίκηση του Δήμου Λαγκαδά. «Είμαστε η εγγύηση πως αυτός ο δήμος θα γίνει όπως τον θέλουν και τον ονειρεύονται οι κάτοικοί του. Όχι στο μέλλον. Τώρα. Τώρα θα λύσουμε τα προβλήματα που χρονίζουν κι έχουν γίνει βραχνάς για τον τόπο. Τώρα θα ασχοληθούμε με την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας σε κάθε περιοχή. Τώρα θα χτίσουμε τον νέο δήμο Λαγκαδά, απαλλαγμένο από τις παθογένειες του παρελθόντος. Τώρα είναι η ώρα να ριζώσει η ανάπτυξη, να αρχίσει η ανάταξη του τόπου, να αντιμετωπίσουμε τη μάστιγα του πληθυσμιακού μαρασμού. Τώρα είναι η ώρα να μπούμε μπροστά για να πάψει πια αυτή η κατάσταση, η οποία είναι αποτέλεσμα της αδιαφορίας, της ανικανότητας, της αδυναμίας αν θέλετε, να ακολουθήσει ο δήμος Λαγκαδά τις εξελίξεις»

Η επικεφαλής της παράταξης «Πολίτες Με Όραμα» έθεσε χωρίς περιστροφές το δίλημμα των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου στο Δήμο Λαγκαδά: «Στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου αναμετρώνται δύο εκ διαμέτρου αντίθετοι κόσμοι. Δύο εκ διαμέτρου αντίθετες λογικές. Δύο εντελώς διαφορετικές προτάσεις. Αναμετράται το… ΜΠΡΟΣΤΑ με το… ΠΙΣΩ. Το ΑΥΡΙΟ με το… ΧΘΕΣ. Το… ΦΩΣ με το… ΣΚΟΤΑΔΙ. Η… ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ με την… ΑΔΡΑΝΕΙΑ. Το νέο θα νικήσει το παλιό.  Η πορεία προς τα εμπρός θα επικρατήσει της οπισθοδρόμησης. Τις χαμένες ευκαιρίες θα διαδεχθεί η αξιοποίηση κάθε δυνατότητας για την ανάπτυξη του Δήμου Λαγκαδά. Κοιτάζουμε μπροστά. Σχεδιάζουμε. Είμαστε έτοιμοι να εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας. Να υπηρετήσουμε το Δήμο Λαγκαδά, όχι να τον χρησιμοποιήσουμε»

Η κα. Νίκη Ανδρεάδου, κλείνοντας την ομιλία της μέσα σε κλίμα τεράστιου ενθουσιασμού, έδωσε ραντεβού με τους υποψηφίους, τους υποστηρικτές και τους ψηφοφόρους της το βράδυ της 8ης Οκτωβρίου. «Εδώ θα είμαστε ξανά το βράδυ της 8ης Οκτωβρίου για να πανηγυρίσουμε τη νίκη των δημοτών μας, τη νίκη του τόπου μας, γιατί θα έχουμε φέρει την ελπίδα στο Δήμο Λαγκαδά.

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ