Ανακοίνωση της ΠΚΜ για εισαγωγή ψηφιακών υπηρεσιών σε όλα τα αθλητικά σωματεία

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο της παροχής ψηφιακών Υπηρεσιών εισάγει για πρώτη φορά σε όλη την Ελλάδα τη δυνατότητα σε όλα τα Αθλητικά Σωματεία με έδρα τη Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους και να αιτηθούν Βεβαιώσεις και Άδειες διεξαγωγής αθλητικών Συναντήσεων ψηφιακά.
Ταυτόχρονα με τη Ψηφιακή Υπηρεσία, τα Σωματεία αλλά και η Περιφέρεια θα διαθέτουν ένα ψηφιακό αποθετήριο όλων των Στοιχείων του Σωματείου τους για εύκολη πρόσβαση και διαχείρισή τους.
Η παραπάνω Ψηφιακή Υπηρεσία, θα είναι διαθέσιμη στα Σωματεία και στους Συλλόγους από τη Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022.
Η Μητροπολιτική ενότητα Θεσσαλονίκης με την Αντιπεριφερειάρχη κα Βούλα Πατουλίδου, η Αντιπεριφέρεια Ψηφιακής Διακυβέρνησης με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Άγγελο Χαριστέα, και η Αντιπεριφέρεια Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας με την Αντιπεριφερειάρχη κα. Μελίνα Δερμεντζοπούλου έχουν θέσει ως άμεση προτεραιότητα του Φορέα, τη παροχή στα Αθλητικά Σωματεία και στους Συλλόγους προηγμένες Υπηρεσίες Ψηφιακής εξυπηρέτησης, ανάλογες με τη σημαντικότητα αλλά και το Υψηλό επίπεδο του Αθλητισμού στη Κεντρική Μακεδονία, όπως καλά γνωρίζει και η κα Πατουλίδου αλλά και ο κ. Χαριστέας.
Όλα τα Σωματεία με έδρα την Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης θα μπορούν να αιτηθούν ψηφιακά κωδικούς εισόδου στο σύστημα και στη συνέχεια να δημιουργήσουν, με μια απλή διαδικασία, το ψηφιακό τους προφίλ για να μπορούν να εξυπηρετούνται ηλεκτρονικά.
Επισημαίνεται ότι όλα τα Σωματεία και οι Σύλλογοι θα εξακολουθούν, παράλληλα με την λειτουργία της πλατφόρμας, να έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν τις αιτήσεις και τα σχετικά δικαιολογητικά με τους συμβατικούς τρόπους (κατάθεση αυτοπρόσωπη και με email) για το επόμενο χρονικό διάστημα.
Η Περιφέρεια, έχει απόλυτη εμπιστοσύνη ότι ο Αθλητικός κόσμος της Κεντρικής Μακεδονίας θα υποστηρίξει αυτή την πρωτοβουλία και θα την αγκαλιάσει κάνοντας αποκλειστική χρήση της Πλατφόρμας δημιουργώντας έτσι ένα πρότυπο σημείο αναφοράς και διαχείρισης στον Αθλητικό Κόσμο της Χώρας.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ