Αμπατζίδης για άδειες δόμησης στο Καραμπουρνάκι: «Πολιτικός φαρισαϊσμός και απέραντη υποκρισία»

Σχολιάζοντας την κατάσταση που διαμορφώνεται στο Καραμπουρνάκι μετά τη σχεδιαζόμενη έναρξη εργασιών ανοικοδόμησης ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Καλαμαριά Πρωταγωνίστρια και υποψήφιος δήμαρχος Καλαμαριάς Ματθαίος Αμπατζίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Τα όσα εξελίσσονται στο Καραμπουρνάκι τις τελευταίες εβδομάδες με αποκορύφωμα την τοποθέτηση λαμαρίνων και τη σχεδιαζόμενη έναρξη εργασιών ανοικοδόμησης προσθέτουν μια ακόμη μαύρη σελίδα στα πεπραγμένα των διοικήσεων του δήμου Καλαμαριάς τα τελευταία έξι χρόνια.

 

Το 2016 οι αποφάσεις του ΣτΕ έδειχναν το δρόμο για την προστασία του παραλιακού μετώπου, αλλά ο τότε δήμαρχος επέλεξε να πράξει αυτό που ήξερε καλύτερα, δηλαδή τίποτα. Από το 2019 και μετά ο νυν δήμαρχος Γιάννης Δαρδαμανέλης ακολούθησε την πεπατημένη, παρέμεινε θεατής των εξελίξεων. Και όταν τώρα, σε προεκλογική μάλιστα χρονιά, ξεκινούν οι εργασίες ανοικοδόμησης στην παραλία μας, επιχειρεί να κερδίσει χρόνο, να σπρώξει, κατά την προσφιλή του τακτική, το πρόβλημα κάτω από το χαλί, ψελλίζοντας πως περιμένει να δει καθαρογραμμένη την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για να δει στην συνέχεια πως θα κινηθεί. Πολιτικός φαρισαϊσμός και απόλυτη υποκρισία από έναν δήμαρχο που αποδεικνύει στην πράξη πως ¨όποιος δε θέλει να ζυμώσει δέκα μέρες κοσκινίζει¨.

 

Τόσο ο κύριος Δαρδαμανέλης όσο και ο κύριος Μπακογλίδης είναι εξίσου υπεύθυνοι για την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα, ας αφήσουν τα κροκοδείλια δάκρυα και να δούμε την επόμενη ημέρα, η οποία ασφαλώς δεν διασφαλίζεται με …μπουλντόζες που δήθεν θα εμποδίσουν την έναρξη των εργασιών. Γιατί κάποιοι ευελπιστούν να χτίσουν πολιτικές καριέρες πάνω στο άρμα του λαϊκισμού, εκμεταλλευόμενοι την αγανάκτηση και την απογοήτευση των συμπολιτών μας.

 

Η ανικανότητα (ή απροθυμία;) γεννά μια νέα, πολύ δυσάρεστη πραγματικότητα. Το Καραμπουρνάκι, όπως προειδοποίησε στο δημοτικό συμβούλιο και η Διευθύντρια Δόμησης, είναι μόνο η αρχή. Εάν δε βρεθούν άμεσα τα απαραίτητα κονδύλια η Καλαμαριά θα μείνει χωρίς πράσινο, θα μείνει χωρίς κοινόχρηστους χώρους. Και ένα ερώτημα για το τέλος: Ο κύριος δήμαρχος όταν υποδεχόταν τον Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα το Σεπτέμβριο στο δημαρχείο της Καλαμαριάς τον ενημέρωσε για το μείζον αυτό πρόβλημα ή η κομματική πειθαρχία επέβαλλε τη σιωπή;»

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ